«

»

Print this نوشته

کارگروه تخصصی بهداشت ،سلامت و امنیت غذایی شهرستان کلیبر برگزار شد

photo_2016-12-06_12-39-57

خدابخش فرماندار شهرستان کلیبر در کارگروه تخصصی بهداشت، سلامت و امنیت غذایی تلاش برای سلامتی مردم را یکی از مهمترین وظایف این کارگروه دانست و افزود:باید در مورد مسائل بهداشتی و تغذیه سالم اطلاع رسانی کافی شود و نیز فرهنگ سازی لازم در جهت داشتن عادت غذایی درست صورت گیرد

خدابخش همچنین گفت:باید ارگان های مربوط به بخش سلامت با تمام جدیدت نظارت دوره ای و مستمر بر محل های عرضه مواد غدایی داشته باشند.

فرماندار شهرستان کلیبر به اهمیت بهداشتی بودن محل عرضه مرغ در فروشگاه ها اشاره کرد و افزود: برای عرضه مرغ توسط فروشگاه های شهرستان به آنان یک فرصت ۶ماهه داده میشود تا با تجهیز کردن و رعایت کردن نکات بهداشتی در فروشگاه خود مجوز لازم برای عرضه مرغ را دریافت کنند .

خدابخش همچنین تاکید کرد این فرصت قابل تمدید نبوده و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی بعد از این فرصت ۶ ماهه از عرضه مرغ در فروشگاه های بدون مجوز ممانعت به عمل خواهد آمد.

فرماندار از تشکیل یک هیئت برای بازدید از کشتارگاهی که به شهرستان کلیبر مرغ عرضه میکند خبر داد و گفت:این هیئت به صورت دوره ای از این کشتارگاه صنعتی مرغ بازدید کرده و از کیفیت مرغ های عرضه شده توسط این کشتارگاه اطمینان حاصل میکند

دکتر سماواتی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کلیبر با اشاره به اینکه میانگین توزیع مرغ در شهرستان بالغ بر۸۰۰ کیلوگرم در روز است و امروزه مصرف مرغ یکی از شاخ ترین مواد در سبد غذایی مردم است به اهمیت سالم بودن این فراورده گوشتی اشاره کرد و افزود:باید نظارت کافی از محل کشتارگاه تا محل عرضه داشته باشیم تا از سالم بودن این فراورده گوشتی اطمینان حاصل نماییم.

photo_2016-12-06_12-40-02 photo_2016-12-06_12-40-05 photo_2016-12-06_12-40-08

Permanent link to this article: http://kaleibar.ir/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%b1%d9%88%d9%87-%d8%aa%d8%ae%d8%b5%d8%b5%db%8c-%d8%a8%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d8%8c%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa-%d9%88-%d8%a7%d9%85%d9%86%db%8c%d8%aa-%d8%ba%d8%b0/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + هشت =